arrow

Curriculum - Pimary School

Tunas Mulia School is a National Plus School which means:

Sekolah tunas muliamerupakansekolah national plus berarti :

ü  National

Tunas Mulia School is a school which applies national/state curriculum that is school-based-curriculum 2006 (KTSP) which prepares the students to have local competence.

Sekolah tunas muliaadalahsekolah yang menggunakankurikulumnasional/ Negara, yaitukurikulumtingkatsatuanpendidikantahun 2006 (KTSP).Dengantujuanmempersiapkansiswa agar mempunyaikompetensi di dalamnegeri

ü  Plus

Tunas Mulia School applies Cambridge and Singaporecurriculum as a prime guidance materials in order to prepare students to be able and ready to face the competition and globalization era, therefore we use English as a social language.

Mempergunakan kurikulum Cambridge dan Singapura sebagai bahan acuan yang utama,demi mempersiapkan siswa agar mampu dan siap untuk menghadapi persaingan dan era globalisasi.Untuk itu kami menjadikan Bahasa Inggris sebagai bahasa sosial.