arrow

Message from Principal - Kindergarten

Dear parents of students,

Praise we pray to God Almighty for His guidance. Tunas Mulia School continues to develop themselves in various aspects of the program to support early childhood education and kindergarten in particular, I wish to thank the parents who entrust the education of their children in TMS Kindergarten.

Puji syukur kita panjatkan kepada Tuhan Yang Maha Esa atas segala bimbingan-Nya.

TK.Tunas Mulia Sekolah terus mengembangkan diri dalam berbagai aspek program untuk mendukung pendidikan anak usia dini dan TK khususnya, saya ingin berterima kasih kepada orang tua yang mempercayakan pendidikan anak-anak mereka di sekolah TK. Tunas Mulia.

TK. Tunas Mulia school is to educate and nurture students' behavior in a safe environment, friendly, and to stimulate creativity and love of children to learn.

Sekolah TK. Tunas Mulia adalah mendidik dan membina perilaku siswa di lingkungan yang aman, ramah, dan untuk merangsang kreativitas dan cinta anak-anak untuk belajar.

TK. Tunas Mulia also instills concern for others by building a unified education system and appropriate.

The use of the Montessori approach as the basis of the school curriculum allows teachers to develop students' skills in motor physical, mental, social, emotional, academic skills and moral values

TK. Tunas Mulia juga menanamkan kepedulian terhadap orang lain dengan membangun sistem pendidikan terpadu dan tepat.

Penggunaan pendekatan Montessori sebagai dasar dari kurikulum sekolah memungkinkan guru untuk mengembangkan kemampuan siswa dalam fisik motorik, mental, sosial, emosional, keterampilan akademik dan nilai-nilai moral

Guided by teachers and staff are positive, passionate, dedicated and responsible, we realize the learning fun.

TK. Tunas Mulia i is a great place to educate your son / daughter in reaching future.

Dipandu oleh guru dan staf yang positif, bersemangat, berdedikasi dan bertanggung jawab, kami menyadari system belajar yang menyenangkan..

Sekolah TK. Tunas Mulia adalah tempat yang baik untuk mendidik putra / putri dalam mencapai masa depan.

Thank you,

Terima Kasih