arrow

Message from The Board

Tunas Mulia School has been established since November 2002. It started withEarly Childhood Educationand Kindergarten classes both of which are based on Montessori method program.

Tunas Mulia School telahberdirisejak November 2002.SekolahinidimulaidenganPendidikanPra-sekolahdan TK yang keduanyadidasarkanpada program-program metode Montessori.

After just 3 years of operation, Tunas Mulia School opened its Elementary level has released the first generation by the year 2010 and Secondary has released the first generation year 2014.  The student body of 500 students is drawn from mostly Tangerang area is well served by highly trained teachers who deliver a comprehensive and challenging curriculum.

Setelah 3 tahunberjalan, Sekolah Tunas Muliamembukatingkat SD dantelahmeluluskansiswaangkatan pertamapadatahun 2010 dan tingkat SMP telah meluluskan generasi pertama di tahun 2014. Siswa yang terdiridari 500 siswaberasaldaridaerahTangerang, dididikoleh guru yang telahdibekalidenganbaik yang mengembangkankurikulum yang menyeluruhdanberkembang.

Tunas Mulia Montessori School KINDERGARTEN, ELEMENTARY and SECONDARY SCHOOL has been accreditedA by the government of Indonesia from the Department of Education. Moreover the school is also ssertified by Montessori World Education Institution (MWEI) Australia and ACCES (Associated Child Care and Educational) Malaysia, esspecially for a class that uses Montessori method.

Tunas Mulia Montessori Schooltingkat TK, SD dan SMP telahterakreditasiAolehDepartemenPendidikan Indonesia. Selainitu, sekolahinijugatelah bersertifikat dari Montessori World Education Institution (MWEI) Australia dan ACCES (Associated Child Care and Educational) Malaysia, khususnya untuk kelas yang menggunakan metode Montessori.

Continuing the success of Kindergarten, Elementary and Secondaryand having strong support and cooperation among the foundation, teachers, parents and students’ willingness to continue their higher education at TMS, therefore we open SENIOR HIGH SCHOOL level starting   academic year of 2015 - 2016. With pleasure we welcome elementary students academic year 2016 – 2017. May GOD bless us!

Untukmelanjutkankeberhasilan TK, SD, SMPdan dengandukungan yang kuatdankerjasamaantarayayasan, para guru, orangtuadankeinginansiswa-siswiuntukmelanjutkanpendidikanmerekakejenjang yang lebihtinggi di Tunas Mulia, oleh karena itu kami juga telah membuka tingkat SMA pada  tahun ajaran 2015 – 2016. Dengan senang hati kami menyambut siswa SD tahun ajaran 2016 – 2017. Tuhanmemberkatikitasemua!

Tunas Mulia School

VISION VISI